Anna Lindh Alapítvány magyarországi hálózatvezető

32422-8291-annalindh

Az Anna Lindh Alapítvány Alexandriai központú kormányközi intézmény, amelynek célja, hogy összekösse a civil társadalmat és az állampolgárokat a Mediterrán térségben, hogy bizalmat építsen és javítsa a kölcsönös megértést.

Az Anna Lindh Alapítvány a legnagyobb, az interkulturális párbeszéd előmozdításán dolgozó civil szervezetekből álló hálózatot működteti Európa és Mediterráneum szerte. Jelenleg 43 tagországban 4000 tagja van.

Az Anna Lindh Alapítvány nyílt hálózat, a csatlakozás lehetősége minden szervezet számára adott, amelynek szándékában áll az Alapítvány által kitűzött célokért tevékenykedni. A hálózathoz az Alapítvány honlapján keresztül lehet csatlakozni: http://www.annalindhfoundation.org/join-national-network

Magyarországon a folyamatosan bővülő hálózatnak 70 tagja van: civil szervezetek, egyetemek, intézmények. A hálózat tevékenysége találkozókból és olyan rendezvényekből áll, ahol a hálózat tagjai mutatkoznak be konferencián, középiskolákban érzékenyítő programokon és színes családi napon. A Palantír Film Alapítvány 2014 óta tölti be a magyarországi hálózatvezetői posztot.

Tovább az Anna Lindh Alapítvány magyarországi hálózatának honlapjára: http://alf.org.hu

facebook: https://www.facebook.com/alf.org.hu/Vissza