Női sokszínűség képei képzés

Vizuális kommunikációs képzés női érdekérvényesítő civil szervezetek számára

vizualis-kepzes-felhivas-szervezetekvizualis-kepzes-felhivas-resztvevok

A 2015 áprilisában induló tréning célja, hogy a női szervezetek munkatársai megtanulják fotós, filmes eszközökkel hatékonyan kommunikálni tevékenységeiket, szervezetüket, és ez által nagyobb láthatóságot érjenek el, érdekérvényesítő képességük hosszú távon erősödjön.

A képzés híreinek aloldala >>

2015. április és december között egy 64 órás képzést tartunk Budapesten, és két 16 órás képzést Miskolcon, illetve Veszprémben, összesen 22 szervezet képviselőinek részvételével.
A képzés legfontosabb eleme, hogy résztvevők marketinges, filmes, grafikus és média szakértők segítségével elsajátítják a megváltozott médiaterepnek megfelelő vizuális kommunikációs eszközök tudatos használatát. Személyre/szervezetre szabott, gyakorlatorientált, vizuális kommunikációs tréningen vesznek részt, az újfajta szemléletet és tudást pedig éppen futó projektjeik kommunikációjában azonnal alkalmazzák is.
A képzés végén minden projektet egy nyilvános sajtótájékoztatón pitch keretében, meghívott újságírók előtt prezentálnak a résztvevők.
A képzésben részt vesz 12 önkéntes is, akik majd a képzés során egy-egy szervezethez kapcsolódva vesznek részt a projektek vizuális kommunikációjának kialakításában. A folyamatról dokumentumfilm készül.

A képzés helyszíne: DocuArt Filmművészeti Központ, 1092 Budapest Erkel u. 15.

Trénerek: Komlósi Orsolya civil szakértő és Lakos Nóra filmrendező

Előadók:
Bombera Krisztina (szerkesztő, riporter, ATV)
Grosan Cristina (grafikus) – design
Hasszán Zoltán (újságíró, 444) – online sajtó
Leichtman Ágnes (kommunikációs szakember, CIB Csoport) – marketing

Facebook: Palantír Film/DocuArt oldala www.facebook.com/DocuArtMozi

A képzés a Norvég Civil Alap által támogatott Női sokszínűség képei – filmes workshop a hatékony kommunikációért című (NCTA-2015-11069-B) projekt keretében valósul meg.

www.norvegcivilalap.hu

NCTA_tamogato_es_lebonyolito_logosor[1]Vissza